Choklad biscotti

 
 
Du behöver:
 
  • 4 dl mjöl
  • 1 dl rågsikt
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl socker
  • 1 dl kakao
  • 1 dl O´boy
  • 1 1/2 dl bakpulver
  • 1 1/2 dl vaniljsocker
  • 4 ägg
  • 50 gram rumstempererat smör
  • 1 tsk salt
  • 150 gram chokladknappar eller hackad choklad
 
Gör såhär:
 
  1. Sätt ugnen på 180 grader C
  2. Blanda ihop de torra ingredienserna (inte chokladknapparna/hackade chokladen)
  3. Blanda i ägg och smör
  4. Rör till en jämn smet
  5. Blanda i chokladknapparna/hackade chokladen
  6. Forma till två rullade längder och lägg på bakplåt med bakplåtspapper (kan bli lite kladdigt)
  7. Grädda mitt i ugnen 20 - 25 min (jag gräddade i 20 min och då blir de inte så torra i mitten, utan lite mjukare)
  8. Ta ut ur ugnen och skär längderna i ca 2 cm tjocka bitar på snedden medan de fortfarande är varma.
  9. Låt svalna. Klart!
 
Lycka till och låt väl smaka!
 
1 Anonym:

skriven

Har smakat biscottin! Jättegoda!!

2 Anonym:

skriven

Har smakat biscottin! Jättegoda!!

Svar: Tack!!!
Monalie Stålquist Gylderud

3 Anonym:

skriven

Åh så kreativ du är. Även spanat in ljusen. Roligt roligt :-)

Svar: Tack! Kom gärna åter!
Monalie Stålquist Gylderud

Kommentera här: