Choklad biscotti

Du behöver:
- 4 dl mjöl
- 1 dl rågsikt
- 1 dl havregryn
- 2 dl socker
- 1 dl kakao
- 1 dl O´boy
- 1 1/2 dl bakpulver
- 1 1/2 dl vaniljsocker
- 4 ägg
- 50 gram rumstempererat smör
- 1 tsk salt
- 150 gram chokladknappar eller hackad choklad
Gör såhär:
- Sätt ugnen på 180 grader C
- Blanda ihop de torra ingredienserna (inte chokladknapparna/hackade chokladen)
- Blanda i ägg och smör
- Rör till en jämn smet
- Blanda i chokladknapparna/hackade chokladen
- Forma till två rullade längder och lägg på bakplåt med bakplåtspapper (kan bli lite kladdigt)
- Grädda mitt i ugnen 20 - 25 min (jag gräddade i 20 min och då blir de inte så torra i mitten, utan lite mjukare)
- Ta ut ur ugnen och skär längderna i ca 2 cm tjocka bitar på snedden medan de fortfarande är varma.
- Låt svalna. Klart!
Lycka till och låt väl smaka!
skriven
Har smakat biscottin! Jättegoda!!